0345-231000 info@tcbroekgraaf.nl
Selecteer een pagina

Hoera, het is zomer en dat vieren wij met een leuke kleurplaat voor de patiëntjes (in spé) van Tandheelkundig Centrum Broekgraaf. De kleurplaat kun je hieronder downloaden. De kleurplaat is gemaakt door Studio Bieb en is hier gratis te downloaden. Wij zijn natuurlijk wel heel erg nieuwsgierig naar de resultaten!

De tanden van je kind, daar zorgen wij samen voor

Jij thuis, de tandarts in de praktijk

Bij gezond opgroeien, hoort een gezonde mond. Toch komt bijna 1 op de 5 kinderen niet regelmatig bij de tandarts. Dat is jammer, want zo blijven bijvoorbeeld gaatjes onopgemerkt. Als ouder kun je samen met de tandarts gelukkig de meeste problemen voorkomen en het gebit gezond houden. Doe daarvoor deze 3 dingen:

  • Leer goed poetsgedrag aan
  • Let op het eet- en drinkgedrag
  • Neem je kind van kleins af aan mee naar de tandarts

En een bezoekje aan de tandarts met je kind kost je helemaal niets, want tot 18 jaar worden de tandarstkosten vergoed vanuit de basisverzekering.

WINACTIE

Lever de kleurplaat in bij Tandheelkundig Centrum Broekgraaf. Voor kinderen tot en met 10 jaar ligt er een kleine traktatie klaar.

Schrijf achterop de kleurplaat even een naam en telefoonnummer, want na 13 juli verloten wij onder alle inzendingen een zomer-verrassingspakket. Doe je mee?